Prethodni članak
Sljedeći članak

''Spremni smo izaći na izbore''

Na konferenciji za medije HNS-ovci su se složili kako je Sjeverozapadno - hrvatski regionalni savez, koji obuhvaća Krapinsko - zagorsku, Međimursku, Varaždinsku te još dvije županije, jedno od najjačih uporišta HNS-a


Jučer je u Gornjoj Stubici održana konferencija za medije i sastanak Županijske organizacije HNS – a Krapinsko – zagorske županije u smislu pripreme za parlamentarne izbore. Članica Predsjedništva HNS - a, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, pohvalila je organizaciju HNS - a naše županije i istaknula kako HNS zna kako treba raditi, što pokazuju i na području Krapinsko – zagorske županije gdje HNS ima zamjenika župana te načelnike koji u svojim malim sredinama pokazuju kako se radi.

Međimurski župan i član Predsjedništva HNS – a istaknuo je kako su članovi stranke u mjesnim odborima i na županijskoj razini ljudi koji mogu reći da imaju rezultate i da su spremni izaći na izbore, dok je potpredsjednik županijske organizacije, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić s ponosom istaknuo kako ova županijska organizacija spada u red najjačih HNS – ovih organizacija.

Nakon konferencije održan je sastanak u Sportskom centru, do kraja lipnja sastanci će se održati u svim HNS - ovim županijskim organizacijama te izbornim timovima, a okupljanje će kulminirati jubilarnim 10. sportskim susretima Političke akademije HNS - a 5. srpnja u Tuhlju.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook