Prethodni članak
Sljedeći članak

Satima ležao mrtav uz staru zagorsku magistralu

Na 14 kilometru stare zagorske magistrale, u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima, nakon slijetanja i prevrtanja »


Na 14 kilometru stare zagorske magistrale, u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima, nakon slijetanja i prevrtanja »vw pola«, poginuo je vozač, Miroslav O. (49). Kako smo doznali, policija je obaviještena oko 7.30 sati da je pored ceste pronađen na lijevi bok prevrnut i razbijen bijeli »vw polo« zagrebačkih registracijskih oznaka.


Kada je policijska ophodnja stigla na mjesto događaja, odmah je zatražena intervencija vatrogasaca i hitne medicinske pomoći. Liječnik je pregledao vozača, no mogao je samo konstatirati smrt, a prema promjena koje su nastale na tijelu, policija sumnja da se nesreća dogodila u ranim jutarnjim satima, odnosno tijekom noći.

Kako je automobil bio okrenut na lijevi bok, uz pomoć zaprešićkih vatrogasaca vozilo je vraćeno na kotače, a zatim je obavljen očevid. Prema trgovima koje ostavilo vozilo na travi pored kolnika, pretpostavlja se da je vozač zaspao, a prije slijetanja udario je u metalni reklamni pano pored ceste.

Prije osam dana, na gotovo istom dijelu stare zagorske magistrale, poginuo je Fabijan Kruhak (73), tragovi su i tada upućivali na premorenost vozača, a ovo je četvrta tragična nesreća u posljednjih mjesec dana na staroj zagorskoj magistrali.

Izvor: Vjesnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook