Prethodni članak
Sljedeći članak

Rekonstrukcija i modernizacija cesta na krapinskom području

Za sanaciju klizišta u naselju Gornja Pačetina – Sveta Ana izrađena je projektna dokumentacija te se očekuje početak radova i sanacija će završiti do kraja ove godine

Na području Grada Krapine izvode se radovi na sanaciji i modernizaciji nerazvrstanih cesta za 2017. godinu. Preostaje za izvesti nogostup u Velikoj Vesi – dionica od tvrtke Emos do skretanja za Popovce, potom nogostup u naselju Trški Vrh uz glavnu cestu – nastavak 4. faza, nogostup Lepajci – Pekel, druga faza te nerazvrstane ceste Strahinje – Vodosprema, NC Podgora – Nežmaheni, Ulica kneza Trpimira i Ulica kneza Domagoja u Krapini, NC Mihaljekov Jarek – Straža Krapinska, Ulica Mate Lovraka i Ulica Dubravka Ivančana.

Također, u tijeku je izvođenje radova mikroasfalta na tri dionice u Krapini prema nalogu inspekcije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture: Zagrebačka cesta – dionica od Doma zdravlja do raskrižja za Južnu Zonu, dionica od trgovine Konzum u Mihaljekovom Jarku do sajmišta u Polju Krapinskom te dionica od tzv. Ruke do tvrtke Emos. S obzirom na veliki broj prometnih nezgoda koje se dešavaju na te tri dionice kao posljedica iznimno skliskog kolnika, inspekcija Ministarstva mora, prometa i infrastrukture izdala je Gradu Krapini rješenje kojim nalaže izvedbu mikroasfalta na te tri dionice.

- Uskoro će započeti i radovi na sanaciji klizišta u naselju Gornja Pačetina – Sveta Ana. Riječ je o klizištu za koje smo proveli postupak javne nabave, izrađena je projektna dokumentacija te se očekuje početak radova i sanacija će završiti do kraja ove godine. Također, u planu je postava koševa za smeće na šetnici te kontinuirani radovi na održavanju svih naših cesta i komunalne urbane opreme – kaže gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na dionici od Novog Vinodolskog do Senja dodatno je zabrana...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program