Prethodni članak
Sljedeći članak

Rekonstrukcija i modernizacija cesta na krapinskom području

Za sanaciju klizišta u naselju Gornja Pačetina – Sveta Ana izrađena je projektna dokumentacija te se očekuje početak radova i sanacija će završiti do kraja ove godine


Na području Grada Krapine izvode se radovi na sanaciji i modernizaciji nerazvrstanih cesta za 2017. godinu. Preostaje za izvesti nogostup u Velikoj Vesi – dionica od tvrtke Emos do skretanja za Popovce, potom nogostup u naselju Trški Vrh uz glavnu cestu – nastavak 4. faza, nogostup Lepajci – Pekel, druga faza te nerazvrstane ceste Strahinje – Vodosprema, NC Podgora – Nežmaheni, Ulica kneza Trpimira i Ulica kneza Domagoja u Krapini, NC Mihaljekov Jarek – Straža Krapinska, Ulica Mate Lovraka i Ulica Dubravka Ivančana.

Također, u tijeku je izvođenje radova mikroasfalta na tri dionice u Krapini prema nalogu inspekcije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture: Zagrebačka cesta – dionica od Doma zdravlja do raskrižja za Južnu Zonu, dionica od trgovine Konzum u Mihaljekovom Jarku do sajmišta u Polju Krapinskom te dionica od tzv. Ruke do tvrtke Emos. S obzirom na veliki broj prometnih nezgoda koje se dešavaju na te tri dionice kao posljedica iznimno skliskog kolnika, inspekcija Ministarstva mora, prometa i infrastrukture izdala je Gradu Krapini rješenje kojim nalaže izvedbu mikroasfalta na te tri dionice.

- Uskoro će započeti i radovi na sanaciji klizišta u naselju Gornja Pačetina – Sveta Ana. Riječ je o klizištu za koje smo proveli postupak javne nabave, izrađena je projektna dokumentacija te se očekuje početak radova i sanacija će završiti do kraja ove godine. Također, u planu je postava koševa za smeće na šetnici te kontinuirani radovi na održavanju svih naših cesta i komunalne urbane opreme – kaže gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook