Prethodni članak
Sljedeći članak

Rekonstruiraju se tri županijske ceste, među njima i izrazito zavojita cesta kroz Lepu Ves

Rekonstrukcija se odnosi na proširenje cesta, postavljanje cestovnih rubnjaka, odvodnju, pokrpavanje i novi habajući sloj asfalta

  • Proširenje županijske ceste kroz Lepu Ves

    Proširenje županijske ceste kroz Lepu Ves

  • Rekonstruira se i cesta kroz Vukšinec

    Rekonstruira se i cesta kroz Vukšinec

  • Proširenje županijske ceste kroz Lepu Ves
  • Rekonstruira se i cesta kroz Vukšinec

S dolaskom ljepšeg vremena započeli su infrastrukturni radovi na području Grada Donja Stubica, koje je najavio donjostubički gradonačelnik Juraj Srebačić. -  Riječ je o rekonstrukciji županijskih cesta na tri lokacije, a rekonstrukcija se odnosi na proširenje cesta, postavljanje cestovnih rubnjaka, odvodnju pokrpavanje i novi habajući sloj asfalta. Na dvije lokacije su radovi već započeli i to na  županijskoj cesti Bedekovčina (D24) - Lepa Ves - Donja Stubica (D307) od kućnog broja 5 u Lepoj Vesi do kč. broja 16 u dužini 600 - tinjak metara. Ta je dionica izrazito brdovita i  zavojita te će se proširenjem znatno olakšati prometovanje -  rekao je donjostubički gradonačelnik Juraj Srebačić.

Radovi se izvode i na županijskoj cesti Donji Hruševec  - D 307 od kućnog broja 52 do kč. br.66 u Vukšincu.  - U planu je još i županijska cesta Donja Stubica - Donja Podgora od kč. br. 28A do kč. br. 89. Kod te dionice već je napravljena oborinska kanalizacija, cestovni rubnjaci i popravljen asfalt na mjestima na kojima je bio pohaban - rekao je gradonačelnik Srebačić.- Te je radove obavila Županijska uprava za ceste Krapinsko - zagorske županije, a Grad Donja Stubica će na toj dionici postaviti unutarnje rubnjake i asfaltni sloj - najavio Srebačić te dodao da će tako na području Donje Stubice ukupno biti rekonstruirano oko 1600 metara županijskih cesta, istaknuvši dobru suradnju sa Županijskom cestom Krapinsko - zagorske županije. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook