Prethodni članak
Sljedeći članak

Radovi na komunalnoj infrastrukturi

Na nedavnoj sjednici zlatarbistričkog Općinskog poglavarstva govora je bilo o radovima na izgradnji i uređenju komunalne


Na nedavnoj sjednici zlatarbistričkog Općinskog poglavarstva govora je bilo o radovima na izgradnji i uređenju komunalne infrastrukture. Donesena je odluka o izvođačima radova u Sportskom prolazu i na Bacingerovom mostu.


Poduzeća Cesta Varaždin povjerena je sanacija asfaltnog sloja u Selskoj ulici za što će Općina izdvojiti 133 tisuće 42 kune. Sanaciju mosta preko potoka Bukovec izvest će „Usluge građevinskom mehanizacijom Šumiga“ iz Zlatara s najpovoljnijom ponudom od 20 tisuća 91 kunu.

Zamolba za postavljanje betonskih rubnjaka na cesti u Lovrečanu iza mosta nije prihvaćena jer trenutno u proračunu nema sredstava za tu namjenu, a na tom je dijelu ceste izvedena odvodnja oborinskih voda.

Iz istih je razloga odbijena i zamolba građana za nastavak izgradnje vodovodne mreže u Selskoj ulici što će ući u proračun iduće godine, a što se tiče zamolbe za sanaciju poljskog puta u Veleškovcu, odlučeno je da se sa zainteresiranim korisnicima puta dogovori sufinanciranje radova u omjerima 50-50, jer se radi isključivo o poljoprivrednim površinama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook