Prethodni članak
Sljedeći članak

Radio Kaj otvorio još jedan studio


Sustav Radija Kaj od petka je bogatiji za još jedan studio. Naime, u sklopu manifestacije «Branje grojzdja»



Sustav Radija Kaj od petka je bogatiji za još jedan studio. Naime, u sklopu manifestacije «Branje grojzdja», na trgu Gospe Kunagorske u Pregradi, ovoren je studio Radija Kaj.




Pregrada je time pridružena velikoj obitelji gradova, od Krapine, preko Varaždina, Samobora i Zaboka sve do Zagreba, gdje Radio Kaj ima studije i javljanjima u program plete svoj prepoznatljiv moto – Radio Kaj za kajkavski kraj – izjavio je direktor Radija Drago Gradečak.

Ovim studijem Pregrada je, prema riječima gradonačelnice Vilmice Kapac napokon dobila svoj prozor u svijet. Riječi zahvale direktoru i djelatnicima Radija Kaj, kojima se pripisuju velike zasluge za promociju kajkavskog kraja, uputila je županica Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki, a studio Radija Kaj u Pregradi otvorio je saborski zastupnik Ivan Jarnjak. On je tom prigodom uputio čestitke Gradu Pregradi što je dobio svoj radijski studio i direktoru Radija Kaj Dragi Gradečaku koji je uz velike napore omogučio da se kultura i sve ono čime se Zagorci diče, prenosi i van granica ovog kraja. Građani Pregrade uz studio su dobili i lokalni odašiljač na frekvenciji 88,9 megaherca.

Nakon Pregrade, direktor Radija Kaj najavio je postavljanje novih odašiljača za još bolju čujnost na čitavom koncesijskom području, ali i planove za emitiranje programa putem satelita i interneta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook