Prethodni članak
Sljedeći članak

Prilikom obilaska cesta u izgradnji premijer rekao: Ovo su rezultati rada Vlade u ekonomskoj krizi

Predsjednik Vlade Zoran Milanović i ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić obišli su danas gradilišta cesta u Krapinsko – zagorskoj županiji


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u društvu ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića, predsjednika Uprave Hrvatskih cesta Jurice Krleže i zagorskog župana Željka Kolara obišao je danas gradilišta i završene dionice državnih cesta u Krapinsko - zagorskoj županiji.

Premijer je obišao rekonstruiranu dionicu državne ceste D29 Marija Bistrica - Kašina - Laz, gradilište brze ceste Mokrice - Marija Bistrica sa spojem na Breznički Hum te gradilište spojne ceste Zabok - Krapina.  

 Milanović je istaknuo važnost državne ceste D29 Laz - Marija Bistrica koja je nanovo obnovljena, a također vrlo prometna cesta, posebice zbog velikog broja hodočasnika koji njome prolaze.

-  Kada sam prije 2 godine obilazio s ministrom prometa Hajdašem Dončićem tu cestu, rekao je kao pravi lokalpatriota da to treba sagraditi. Tada sam mu rekao što čekaš? I to je to. Tak je bilo - rekao je premijer na čvoru Bedekovčina. Još je pohvalio Zagorje naglasivši kako se ovdje osjeća rast zaposlenost i ulaganje u infrastrukturu te da je KZŽ zdrav motor Hrvatske.

Na pitanje novinara  da li je ovaj obilazak  već polako dio kretanja u preizbornu kampanju premijer je odgovorio da su ovo rezultati rada Vlade u ekonomskoj krizi. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook