Prethodni članak
Sljedeći članak

Predsjednik HNS-a Vrdoljak u Krapini - dotaknuta i tema klizišta u Krapinsko-zagorskoj županiji

Predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije govorio je o problemu klizišta


Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak je u sklopu oblizaka županijskih organizacija danas u Krapini održao konferenciju za novine gdje je govorio o proračunu Europske unije, mogućnostima Hrvatske kao članice EU za povlačenjem sredstava te činjenici da je članstvo u Uniji dobro za Hrvatsku.

- Hrvatska kao članica Europske unije od proračuna očekuje mnogo, osobito jer smo u fazi rasta i podrška EU nam je važna – istaknuo je Vrdoljak i dodao kako Europska unija nije loša prema Hrvatskoj i da se ne smije dozvoliti zamjena teza na temu Europske unije.

Naglasio je i da je zadatak HNS-a da pripremi javnost te da ne dozvoli manipulaciju pitanjima je li Europska unija za Hrvatsku dobra ili loša.

Predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije Anđelko Topolovec  na konferenciji za medije je rekao kako su klizišta veliki problem ove županije, no prihvaćanjem amandmana na Zakon o vodnom gospodarstvu, osigurane su zakonske pretpostavke za trajno rješenje problema klizišta i to kroz prihode od vodnog gospodarstva, kojima će se, između ostalog, sufinancirati troškovi sanacije klizišta i odrona kojima je ugrožena javna infrastruktura.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook