Prethodni članak
Sljedeći članak

POGLEDAJTE VIDEO: Mladi Zagorci napravili video animaciju 'Bez promila'

Mladi Zagorci u suradnji s policijom i Županijom provode projekt kojem je cilj podizanje svijesti o posljedicama konzumiranja alkohola osoba koje sudjeluju u prometu, posebice mladih vozača i vozačica.


Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Policijskom upravom Krapinsko-zagorskom, udrugom Regenerator i Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt Bez promila koji za cilj ima smanjiti broj prometnih nesreća i podizanje svijesti o posljedicama konzumiranja alkohola osoba koje sudjeluju u prometu, posebice mladih vozača i vozačica. Projekt je financiran sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa pri Ministarstvu unutarnjih poslova.

U provedbu projektnih aktivnosti uključio se veliki broj volontera/ki i mladih osoba s područja županije. Jedna takva aktivnost koja je uključivala veliki broj volontera/ki i mladih  bila je izrada makete i scenarija za video animaciju o podizanju svijesti mladih, osobito budućih i trenutnih mladih vozača i vozačica o posljedicama vožnje u alkoholiziranom stanju na temelju kojeg je kasnije i izrađena ista. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook