Prethodni članak
Sljedeći članak

[TEMA SU ZMAJEVI] Provedite subotu na LegendFestu u dvoru Veliki Tabor

Organizatori su najavili bogat program i zanimljive radionice, predstave i koncerte


Ovo subotu 24. kolovoza  u dvoru Veliki Tabor održat će se drugo izdanje LegendFesta. Riječ je o kulturno-turističkoj manifestaciji kojom se želi prezentirati i promovirati nematerijalna kulturna baština. LegendFest se i ove godine organizira godine u suradnji s MHZ organizira Udruga Val kulture, uz podršku Krapinsko – zagorske županije i Turističke zajednice.

Tema ovogodišnjeg LegendFesta su zmajevi. Organizatori su najavili bogat program i zanimljive radionice, predstave i koncerte. Nastupit će Jelena Radan i Meritas.

LegendFest će se održati u subotu, 24. kolovoza od 17.30 do 23 sata, a završava spaljivanjem velikog zmaja, umjetnički kreiranog od strane slamaland artista Nikole Fallera.

Na ovogodišnjem LegendFestu posjetitelje očekuje puno zabave. Djeca će moći naučiti raditi zmajeve i zmajeva jaja, a za odrasle tu su priredbe, kazališne predstave i koncerti. Ulaznica je 10 kuna za odrasle, osnovnoškolsku i srednjoškolsku djecu, dok je za malu djecu ulaz besplatan. Posjetitelje očekuje i ponuda lokalnih OPG-ova i starih radinosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook