Prethodni članak
Sljedeći članak

Ordinacija 2 u Domu zdravlja napokon dobila liječnika na puno radno vrijeme!


Ordinacija 2 u Domu zdravlja Krapinsko-zagorske županije u Konjščini od utorka ima zaposlenog liječnika na puno radno vrijeme. Velika je to stvar za općinu i njezine mještane, a zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom istaknula je i općinska načelnica Anita Curiš Krok.

– Drago mi je da je moj prijedlog u proračunu za mjeru „Liječnički fond” polučio rezultate. Jedina smo općina u sjevernoj Hrvatskoj koja je odlučila dodatno financijski stimulirati rad liječnika – rekla je načelnica.

Dodala je da liječnik, koji se javio na natječaj Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije, u kojem je bilo istaknuto i dodatno sufinanciranje od 5000 eura godišnje nakon donošenja programa o zdravstvenoj skrbi, na sljedećem Vijeću moći će se javiti na javni poziv za sufinanciranje.

Podsjetimo, riječ je o startnoj financijskoj pomoći za liječnika obiteljske medicine koji će ostati raditi u ordinaciji Doma zdravlja u Konjščini, mjeri koju je načelnica ponudila kao pomoć pri rješavanju dosadašnjeg velikog problema s izmjenama liječnika u ordinaciji.

– Nadajmo se da će ostati što duže na zadovoljstvo svih naših pacijenata, ali i da ćemo ga svi mi što manje trebati – poručila je načelnica Konjščine Anita Curiš Krok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook