Prethodni članak
Sljedeći članak

Od danas zatvorena cesta od Luga Zabočkog do ulaza na brzu cestu kod Bračka

Stvorit će to probleme vozačima, koji već sad negoduju jer su zaobilazni pravci predugački


Kao što je Zagorje.com objavio neki dan, od četvrtka 7. srpnja, dakle od danas zbog izvođenja radova na projektu Rekonstrukcije državne ceste D24 Lug Zabočki - Zlatar Bistrica, vrijedit će privremena zabrana prometovanja.

Detaljnije, riječ je o izvođenju radova na prvoj poddionici Lug Zabočki- Bedekovčina, duljine zahvata od 800 metara, od pružnog prijelaza na nerazvrstanoj cesti Lug Zabočki do ulaza na brzu cestu Bračak.

Očekuje se kako će zabrana prometovanja biti na snazi do 15. kolovoza, a kada bi radovi na spomenutom dijelu dionice trebali biti i završeni.

Obilazni pravac bit će uspostavljen državnom cestom od Luga Zabočkog do Gubaševa, državnom cestom D307 od Gubaševa do kružnog toka Mokrice i državnom cestom D24 ( brza cesta) od kružnog toka Mokrice do državne ceste D24 u Bračku, u oba smjera. Stvorit će to probleme vozačima, koji već sad negoduju jer su zaobilazni pravci predugački

Na državnoj cesti kroz Lug Zabočki nalazi se nekoliko kamiona i stroj za skidanje asfalta, a radnici zbunjene vozače ne puštaju na tu cestu. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook