Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVOIZABRANI PREDSJEDNIK ZAGORSKOG HSS-a: Moj osnovni zadatak je probuditi uspavale općinske i gradske organizacije

Na izvanrednoj skupštini Županijske organizacije HSS-a Krapinsko – zagorske županije održanoj jučer u Oroslavju, izabran je novi predsjednik stranke, Marijan Hohnjec, inače predsjednik Gradske organizacije HSS-a Pregrada.


Pregračanin Hohnjec bio je jedini kandidat za nasljednika Vlaste Hubicki, koja je na tu funkciju podnijela ostavku.

 - HSS je respektabilna stranka u našoj županiji i zaslužuje političku poziciju unutar prva tri mjesta što sada nije slučaj.  Moj osnovni zadatak je probuditi uspavale općinske i gradske organizacije, u kratko vrijeme pokrenuti političku raspravu o glavnim programskim smjernicama koje su važne za stanovnike naše županije. Od tih smjernica odnosno ciljeva HSS neće odustajati  u nikakvim ucjenama i pritiscima. Prvenstveno mislim na stanje u gospodarstvu i poljoprivredi. Imamo mlade školovane kadrove i s njima ćemo graditi modernu i transparentnu politiku HSS-a - rekao je novoizabrani predsjednik zagorskih HSS-ovaca.

 Na pitanje kakav je njegov stav o koaliranju HSS-a  sa SDP-om na nacionalnoj razini na izvanrednim parlamentarnim izborima, Hohnjec je odgovorio da što se tiče njegovog osobnog stava o koaliciji sa SDP - om da mora priznati da je sam osobno bio skloniji samostalnom izlasku na izbore, no s obzirom na čitavu situaciju u stranci, ali i stanju u poljoprivredi, a i s obzirom na ponuđene uvjete suradnje i analizirajući sve argumente i sam se složio da je to najbolje za HSS.  

-  HSS u Krapinsko zagorskoj županiji dat će maksimalni doprinos što boljem rezultatu na predstojećim parlamentarnim izborima. Apsolutna smo potpora predsjedniku Kreši Beljaku u nastojanju da stvori moderan HSS na temeljima nauka braće Radić – zaključio je Hohnjec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook