Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi ministar prometa za prvi posjet odabrao Tuđmanovo Veliko Trgovišće

Novi ministar prometa pomorstva i infrastrukture Oleg Butković, za svoj prvi posjet odabrao je Hrvatsko zagorje, što ulijeva nadu u nastavak izgradnje infrastrukturnih projekata koje je u Zagorju započeo njegov prethodnik Siniša Hajdaš Dončić.


Ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković danas je na pruzi Zaprešić – Zabok nazočio prvoj redovnoj vožnji novog dizel-električnoga motornog vlaka kojeg je proizvela hrvatska tvrtka Končar – Elektroindustrija.

- Ovo mi je prvi izlaz nakon što sam postao ministar. Drago mi je što sam došao  Zagorje, što sam se provozao novim vlakom. Ovo mi je bila ugodna vožnja. Čestitam onima koji su to ugovorili i onima koji su to izgradili. Ovo je velika stvar za ljude koji ovdje žive jer ovo je najfrekventnija linija i mislim da će sad i oni biti zadovoljni – rekao je ministar Butković.

Što se tiče projekta izgradnje nove pruge Zaprešić – Zabok, Butković je rekao da će nova Vlada nastaviti realizaciju tog projekta.

- Sve razvojne projekte ćemo podržati i nastaviti, pa tako i taj. Nema zadržavanja projekata. Mi moramo raditi u kontinuitetu bez obzira koja stranka i koja Vlada vodi Hrvatsku. To je naša budućnost i donijet ćemo sve odluke koje su potrebne da se nastavi projekt – rekao je ministar Butković.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook