Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova emisija "Minute Zagorskog lista"

Ovoga tjedna emisija donosi vam prilog iz Gornje Stubice gdje je održan već 12. viteški turnir. Naša ekipa posjetila je i grad Donju Stubicu gdje su se odvijala dva događaja: prvi festival folklora i turističko-edukativna utrka Potraga za blagom. Zabok je posjetila ministrica Holy koja je otvorila likovnu koloniju na Piclju, a u Đurmancu je bila smotra malih vokalnih sastava


Ovoga tjedna emisija donosi vam prilog iz Gornje Stubice gdje je održan već 12. viteški turnir. Naša ekipa posjetila je i grad Donju Stubicu gdje su se odvijala dva događaja: prvi festival folklora i turističko-edukativna utrka Potraga za blagom. Zabok je posjetila ministrica Holy koja je otvorila likovnu koloniju na Piclju, a u Đurmancu je bila smotra malih vokalnih sastava.

Zanimaju li Vas novosti iz Zagorja? Znate da Zagorje obiluje ljepotama i događajima ali nemate gdje gledate to? Krog Multimedia i Zagorski list za Vas imaju rješenje.

Nova emisija Minute Zagorskog lista donosi novosti iz društvenog, kulturnog, političkog i sportskog života Zagorja. Informacije o aktualnim događajima, vijesti iz županije, zanimljive priče o običnim ljudima, glazbenicima i manifestacijama.


Emisiju za Vas uređuje vrhunski tim novinara koji će se truditi da teme budu što zanimljivije, što aktualnije i prikazane na najbolji mogući način.

Imate li neku svoju priču, slobodno se javite na [email protected] jer za Vas i zbog Vas nastaje naša

Od idućeg tjedna pratite emisiju pod novim nazivom Zagorske vijesti

Gledajte nas u terminima:

UTORKOM u 17:30 i SRIJEDOM u 11:00 (uskoro i NEDJELJOM)
na JABUKA TV-u

SRIJEDOM u 18:00 i ČETVRTAK u 14:00 h (ponekad i NEDJELJOM)
na Varaždinskoj TV (VTV-u)

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook