Prethodni članak
Sljedeći članak

Neki gradovi i općine će sutra zbog Dana Svih Svetih imati posebnu regulaciju prometa

Policijski službenici će pojačano pokrivati dolazne ceste grobljima

Budući da je sutra dan kada se sjećamo svojih najmilijih odlaskom na njihova posljednja počivališta, a u zagorskim gradovima i općinama se očekuje povećani priljev ljudi oko groblja, neki su gradovi i općine odlučili da se posebno regulira promet.

Podsjetimo, policijski službenici će pojačano pokrivati dolazane ceste grobljima, zbog osiguranja nesmetane protočnosti prometa te regulirati režim prometovanja na lokalnim prometnicama i ulicama koje vode prema grobljima. 

Evo gdje će se posebno regulirati promet:

KRAPINSKE TOPLICE

Od 8 do 17 sati se zatvara prometnica u Krapinskim Toplicama, Ulica dr. Marcela Majseca, od raskrižja s Ulicom Lovački put do raskrižja s Mirnom ulicom i Mirna ulica.

BEDEKOVČINA

MJESNO GROBLJE BEDEKOVČINA

Promet će se odvijati od državne ceste D-24 Ulica Antuna Mihanovića prema groblju Bedekovčina – nerazvrstanom cestom Magdalenićevom ulicom jednim smjerom do nerazvrstene ceste Magdalenićeva – Zagorska ulica (kroz jarščak) i prema Zagorskoj ulici županijska cesta 2166 Mirkovec – Bedekovčina i dalje na D-24.

Zabranjuje se promet Ulicom Čakovljansko naselje u oba smjera osim za stanovnike ulice, Magdalenićevom ulicom prema Ulici A. Mihanovića (Državna cesta D-24), zatim od ceste za 'Jarščak' i iz Zagorske ulice prema Magdalenićevoj ulici kroz 'Jarščak'

Parkirat će se vozila na parkiralištu ispred groblja, parkiralištu do lovačkog doma i i ispred crkve Svete Barbare.

MJESNO GROBLJE OREHOVICA

Promet će se odvijati iz pravca Pustodola Orehovičkog županijskom cestom Orehovica – Lug Orehovički br. 2164. do raspela Orehovica na križanju te ceste i nerazvrstane ceste prema Vatrogasnom domu i dalje tom cestom pored crkve do groblja.

Zabranjuje se promet u suprotnom smjeru i cestom od 'Omrze' uz crkvu do groblja.

Povratak sa groblja odvijat će se s parkirališta prema nerazvrstanoj cesti Orehovica – Zadravec (Omerza) i dalje županijskom cestom Orehovica – Lug Orehovički.

Parkirat će se vozila na parkiralištu ispred groblja i vatrogasni dom. 

KRAPINA

Na blagdan 'Svi Sveti' se kod gradskog groblja u Krapini u vremenu od 8 do 20 uspostavlja za potrebe odvijanja prometa kružni tok : Ulica Andrije Hebranga – Trški Vrh – Ulica Miroslava Krleže

SVETI KRIŽ ZAČRETJE

Dozvoljava se promet samo u jednom smjeru od raskršća Ciglenica do raskršća Gorica u pravcu Švaljkovca.

Ne dozvoljava se promet od raskršća Gorica do groblja, već se preusmjerava na spojnu cestu Gorica – Sveti Križ Začretje. Dozvoljava se parkiranje motornih vozila uz obje strane Državne ceste D1 Ciglenica Zagorska – Švaljkovec.

Na Dan Svih svetih 1.11.2017. godine promet se zatvara na svim odvojcima za prilaz mjesnom groblju. Regulacija prometa trajati će od 8 do 17 sati.

ZABOK

Promet prema groblju zatvoren je za sva vozila osim za vozila dostave.

Vozila se mogu parkirati ispred parkirališta ispred Osnovne škole K. Š. Đalskog, parkirališta kod zgrade Doma zdravlja (stara OŠ), parkirališta ispred crkve, parkirališta ispred i iza zgrade HP-e, parkirališta Croatia osiguranja, parkirališta ispred Općinskog suda i na zapadnom nogostupu u ulici Matije Gupca od zgrade Općinskog suda do caffe bara Polanović.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog pojačanog prometa u zonama radova vozi se u koloni na autocestama: -A2 Zagreb-Macelj u zoni dvosmjernog prometa između Zaprešića i Jankomira; -zagrebačkoj obilaznici (A3) kod mosta Sava iz smjera autoceste Goričan-Zagreb (A4) u smjeru Brega...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program