Prethodni članak
Sljedeći članak

Modernizacija i elektrifikacija željezničke pruge

Krapinsko-zagorska županija objavila je javnu raspravu u postupku procjene utjecaja na okoliš modernizacije i elektrifik


Krapinsko-zagorska županija objavila je javnu raspravu u postupku procjene utjecaja na okoliš modernizacije i elektrifikacije željezničke pruge R201 Zaprešić-Varaždin-Čakovec, na dionici Zaprešić-Zabok.

Javna rasprava provesti će se izlaganjem jednog primjerka cjelovite Studije i jednog primjerka sažetka Studije u trajanju od 30 dana i to od 3. veljače do 4. ožujka. Javni uvid provodi se u prostorijama Grada Zaboka, Zivtov trg 10/2 i Općini Veliko Trgovišće, Trg Stjepana Tuđmana 2, radnim danom od 7 do 15 sati.

Tijekom javnog uvida svi zainteresirani imaju pravo izvršiti uvid u dokumentaciju predmeta javne rasprave te upisati prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi koja se nalazi uz dokumentaciju Studije. U sklopu javnog uvida provesti će se i javno izlaganje 3. ožujka (četvrtak) u 14 sati u Gradskoj vijećnici grada Zaboka, Zivtov trg 10.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se i pismeno dostaviti na adresu Krapinsko-zagorske županije, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Magistratska 1, Krapina zaključno sa zadnjim danom rasprave 4. ožujka.

Belošević

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook