Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljubavnica ga »smotala« i drogirala?


»Josip je bio dobar suprug i uzoran otac našim dvjema kćerima od 15 i 16 godina sve dok prije 3 godine nije upoz


»Josip je bio dobar suprug i uzoran otac našim dvjema kćerima od 15 i 16 godina sve dok prije 3 godine nije upoznao N.M. iz Štrucljeva.

Ona mu je bila ljubavnica i lumpovali su noćima iako smo moj suprug i ja živjeli u istoj kući. Ta ga je žena smotala, a mislim i drogirala. Otkad je bio s njom, počeo je smrdjeti po cigaretama, imao je nekako čudne oči i puno je pio alkohola i tableta. Bio je sav van sebe pa je počeo i mene fizički napadati. Tog dana, kad je u kukuruzištu pronađena konoplja, Josip je došao kod mene u Krapinske Toplice gdje sam bila na oporavku i rekao mi je da je policija pronašla drogu u kukuruzištu. Bio je u šoku pa sam ga odvezla njegovoj liječnici u Zabok, otkud je prebačen u PB Vrapče. Sav je bio izbezumljen, a kako i ne bi kad je optužen za drogu i ljubavnica ga je ostavila. Na kraju svega, mislim da je moj suprug, s kojim ću se uskoro rastati, teški psihički bolesnik«, ispričala je Senka Bočkaj na zlatarskom Županijskom sudu.

U Zlataru se njezina supruga Josipa Bočkaja (44) iz Škarićeva kod Krapine optužuje da je zloporabio nešto više od 1,5 kg marihuane. Drogu, 17 stabljika visokih 140 - 245 cm i ukupne težine vrškova i lišća 1559,1 gram, u Bočkajevom je kukuruzištu, nedaleko obiteljske kuće, 16. rujna 2003. godine pronašla policija.

Suđenje se nastavlja sljedeći mjesec kada će biti ispitani novi svjedoci i sudski vještaci, a Mirka Barušića, svjedoka pretrage Bočkajeve kuće, koji u ponedjeljak nije opravdao svoj nedolazak na sud, privest će policija.

Zagorje.com/Vjesnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook