Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka odradili prvi trening u novoj dvorani


Jučer navečer otvorena je nova svijetla stranica u povijesti košarkaškog kluba Zabok. Odrađen je prvi trening u novoj sportskoj dvorani koja se nalazi u sklopu zabočke gimnazije u Prilazu Janka Tomića u Zaboku. O ljepoti i kvaliteti nove zabočke dvorane suvišno je trošiti bilo kakve riječi. Nova zabočka dvorana jedna je od najljepših u Hrvatskoj.
Igrači i trener Črnjević imali su samo riječi hvale nakon prvog treninga. Povijesni trenutak nije propustio ni gradonačelnik Ivan Hanžek, koji je na trening stigao u društvu svog sina Ozrena, predsjednika KK Zabok.


Nakon parka Milana Prpića u Zaboku, sportskih dvorana u osnovnoj škole K. Š. Gjalski i srednjoj školi Bedekovčina, ovo je četvrti dom zabočkih košarkaša, konačno dostojan za sve njihove potrebe. S nestrpljenjem se očekuje prva službena utakmica u novoj dvorani odigrat će se subotu 4. ožujka s početkom u 19 sati, kada će Zabok u 19. Kolu A-1 lige košarkaša konačno u Zaboku dočekati Jolly JBŠ, jednu od najjačih hrvatskih momčadi.


Ova će utakmica biti svojevrstan test za veliko službeno otvaranje koje će se održati u nedjelju 19.3. u 16.15 sati kada Zabok u 21. kolu A-1 lige košarkaša dočekuje Cibonu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook