Prethodni članak
Sljedeći članak

Jandroković u Krapini: Bit će iznenađenja među našim kandidatima za lokalne izbore

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković zagorskim je HDZ-ovcima došao prenijeti Plenkovićeve smjernice za predstojeće lokalne izbore.


Potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, kao glavni tajnik HDZ-a, sastao se večeras u Krapini s čelnicima Županijske, gradskih i općinskih stranačkih organizacija, kako bi s njima razgovarao o predstojećim lokalnim izborima te ih upoznao s glavnim smjernicama politike Vlade Andreja Plenkovića.

Obzirom većina HDZ-ovih kandidata za gradonačelnike i načelnike na području Krapinsko-zagorske županije još nisu poznati, kao što nije poznat ni njihov kandidat za župana, Jandroković je istaknuo da će svi kandidati biti predstavljeni kroz desetak dana.

– Vjerujem da ćemo ostvariti kvalitetne i dobre rezultate te da ćemo ostvariti pobjede i u nekim sredinama u kojima do sad nismo bili na vlasti. Među kandidatima će biti i nekih novih imena, no to će sve biti ljudi koji će na vrlo kvalitetan način zastupati interese građana ove županije. Predstavljanje kandidata možete očekivati vrlo skoro, radi se o najviše desetak dana i tada ćete znati tko su kandidati HDZ-a u svim gradovima i općinama i, naravno, tko je naš kandidat za župana – rekao je Jandroković okupljenim novinarima, nakon čega se, iza zatvorenih vrata, obratio i okupljenim stranačkim kolegama s područja Krapinsko-zagorske županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook