Prethodni članak
Sljedeći članak

EKSKLUZIVNO: Pao dogovor - Laburisti i ORAH zajedno na izbore

Kako je uredniku Zagorskog lista potvrdio predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski, s ORAH-om je dogovoren zajednički izlazak na prijevremene parlamentarne izbore.


Hrvatski laburisti i ORAH zajedničkom će listom izaći na prijevremene parlamentarne izbore 11. rujna, potvrdio je Zagorskom listu predsjednik Laburista Tomislav Končevski.

-Hrvatski laburisti i ORAH u mnogočemu dijele političke stavove i naša je koalicija, za razliku od svih drugih, sasvim prirodna. Mi želimo okupiti i druge stranke, organizacije, udruge i pojedince koji imaju slične stavove jer Hrvatskoj treba snažna politička ljevica koja će se bez fige u džepu boriti za prava radnika, nezaposlenih, umirovljenih i svih obespravljenih. Veliki nam je poticaj što su našu iskrenost, odlučnost, ali i sposobnost prepoznali i vodeći sindikati u Hrvatskoj. Mi smo jedina politička opcija u povijesti hrvatske samostalnosti koja je prije nekih parlamentarnih izbora dobila njihovu javnu podršku i na tome im velika hvala. To nam je i poticaj, ali i velika odgovornost od koje nikada nećemo bježati - rekao je Tomislav Končevski za Zagorski list.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook