Prethodni članak
Sljedeći članak

U pripremi turistička karta grada Pregrade

Turistička zajednica grada Pregrade i Grad Pregrada pripremaju turističku kartu grada koja će biti predstavljena u sklopu manifestacije "Branje grojzdja" ove jeseni.


Na jednoj strani nalazit će se karta administrativnog područja Grada sa svim važnijim objektima za turiste poput smještaja, ljekarne, muzeja, bankomata, OPG-ova, benzinskih postaja, kolodvora i sl., a na drugoj strani bit će plan uže gradske jezgre te tekstovi o gradu, glavnim manifestacijama i zanimljivostima. Na karti će se naći biciklističke staze i šetnice kroz Kunagoru.

Tekstovi će biti o gradu, katedrali, crkvama, kulturnim znamenitostima: Kostelgradu, Muzeju dr. Zlatka Dragutina Tudjine, Thierryevoj apoteci, rodnoj kući Janka Leskovara, dvorcima Bežanec, Gorica i Dubrava; te izletištima: Kunagora, Lenartove stube itd., a bit će prevedeni na engleski i njemački jezik.

Svi koji žele biti na listi OPG-ova, a s administrativnog su područja grada Pregrade ili znaju neku lokaciju koja ne bi smjela biti propuštena na karti, mogu se javiti na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 091 377 0500.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook