Prethodni članak
Sljedeći članak

Edukacije za poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike

Edukativne radionice organizira Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije, a prva radionica održat će se 25. i 26. listopada u Zaboku


Poduzetnički centar Krapinsko - zagorske županije d.o.o. u okviru provedbe projekta Održivi razvoj poduzetništva- PODRŽI! organizira skupinu edukativnih radionica u svrhu poboljšanja konkurentnosti poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika.

Edukativne radionice namijenjene su svima zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji se žele informirati o poslovnom planiranju, dostupnosti e-alata, upravljanju financijama poduzeća, promociji poljoprivrednih proizvoda te komunikacijskim i prezentacijskim alatima za realizaciju poslovnih ideja.
Prva u nizu edukativnih radionica naziva „I ja koristim e-alate“ održat će se 25. i 26. listopada u Domu Obrtnika u Zaboku (Matije Gupca 81, 49210 Zabok) u trajanju od 15 do 20 sati.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem on-line prijave https://poduzetnickicentar-kzz.hr/edukacije/ ili elektroničke adrese: [email protected] najkasnije do dana provedbe same radionice – pozivaju iz Poduzetničkog centra.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook