Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski poduzetnik odbio ući u novu upravu Dinama


Vlasnik građevinske tvrtke Kamgrad, Dragutin Kamenski, neće biti član uprave Dinama. Kamenski je skupštinar i spominjao se kao jedan od izglednih kandidata za Upravu koja broji tri do pet članova. Opovrnguo je takve spekulacije i rekao je da će klubu pomagati na drugi način.

"Jako volim Dinamo, spreman sam pomoći, no zbog mojih obaveza koje imam u Kamgradu trenutno se ne mogu angažirati u Upravi kluba", rekao je Kamenski za Lider.

S izborom Velimira Zajeca za predsjednika kluba, očekuju se i promjene u upravi. Treutna je predsjednica Vlatka Peras, članovi su Danijel Tomačić i Darko Podnar. Međutim, u ugovorima stoji da im se mora isplatiti otpremnina od šest mjesečnih plaća. Peras će se morati isplatiti cijeli ugovor koji vrijedi do 2027. godine. Komenitaro je to i član Izvršnog odbora Goran Kovačević.

"Uprava postoji i imaju mandat do 2027. Moramo razgovarati s njima, na koji način oni operativno funkcioniraju, u kojim domenama i naći dogovor u kojem smjeru će to ići. Moramo se prvo interno sastati", rekao je za N1 pa se osvrnuo na potragu za sportskim direktorom.

Još članaka iz "Sport"

Facebook