Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok danas u 19 sati dočekuje Šibenku


U okviru 19. kola FAVBET Premijer lige košarkaša Hrvatske Zabok će danas u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku dočekati Šibenku. Bit će to na neki način izravna borba za jednu od pozicija u play offu.

Zabok je trenutno sedmi s omjerom 8-10, dok je Šibenik osmi s omjerom 7-10 i utakmicom manje. Obje momčadi utakmicu očekuju u pozitivnom tonu nakon domaćih pobjeda u prošlom kolu. Šibenčani su poslali snažnu poruku uvjerljivom pobjedom protiv Dinama 98:74 u 18. kolu.

Najefikasniji u njihovim redovima bio je Luka Babić s 22 koša, dok je Marko Lukić uz 17 koševa ubilježio i 9 skokova. No nisu samo njih dvojica opasni u redovima gostiju. Uz spomenuti dvojac stožerni igrači Šibenke su i Pleadin, Skorić, te Amerikanci Myles i Foreman. Upitno je hoće li za igru biti spreman Đorđe Topalović.

Bit će ovo puno zahtjevniji ispit za momčad Ivana Tomasa od onog u prošlom kolu protiv DepoLink Škrljeva. Šibenčani su puno brža i moćnija momčad od Škrljeva. Posebno treba paziti na njihov napadački skok i kontru.

No sigurni smo da su treneri Tomas i Džidić dobro upoznali momčad Zaboka s današnjim protivnikom. Zabočkim žutima svakako je dobrodošla podrška s tribina koja nadamo se neće izostati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook