Prethodni članak
Sljedeći članak

Transfer bomba u zagorskom prvoligašu: Zvijezda HNL-a novi je trener Oroslavja


Sve se više bliži nastavak sezone u županijskim ligama, pa klubovi rade na pojačanjima, kako igračkima, tako i trenerskima, jer posebno zagorske prvoligaše čeka jako zanimljivo i neizvjesno proljeće. Naime, 'pola lige' borit će se za opstanak, s obzirom da je pet klubova u samo bod razlike.

Jedan od tih klubova je i Oroslavje, koje drži šesto mjesto sa 14 bodova, što je samo bod više od zadnjeg Radoboja.

Ovih dana stigla je vijest o velikom trenerskom pojačanju u Oroslavju. Naime, Zvjezdana Brleka zamijenio je poznati trener i nekada proslavljeni igrač Renato Jurčec, jedan od najboljih strijelaca u povijesti HNL-a.

Ovu nam je vijest potvrdio predsjednik kluba Mladen Mrzljak, koji je dodao kako potraga za igračkim pojačanjima još traje, a za sada je potvrdio dolazak golmana Matije Horvat iz Slovenije i stopera Leona Leušteka iz Austrije.

Naravno, predsjednik Mrzljak je istaknuo kako je primarni cilj što prije osigurati opstanak i to u sezoni u koju će NK Oroslavje ući sa novim svlačionicama.

One će biti u funkciji već od 14. kola, dakle prvog proljetnog 10. ožujka, kada je u Oroslavju na rasporedu veliki lokalni derbi, u kojem će Oroslavje dočekati Stubicu.

Do tada očekuje se još koje igračko pojačanje, a jasno je da će na trenerskoj klupi biti Jurčec, koji je zadnji angažman u zagorskom nogometu imao prije nešto više od dvije godine kada je vodio baš Stubicu. Prije toga trenirao je i Zagorec iz Krapine, prije desetak godina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook