Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočka Mladost iduće godine kreće u izgradnju sportskog centra

Sportski centar trebao bi imati dva igrališta s običnom travom i jedno s umjetnom travom, dakle ukupno tri nogometna terena


Nogometni klub Mladost iz Zaboka dana u dan bilježi napredak u radu. Pred zabočkim međužupanijskim ligašem najveći je projekt u povijesti. Iduće godine trebalo bi se krenuti u izgradnju modernog sportskog centra, za koje je u tijeku ishođivanje dozvola, a idejni projekti su već napravljeni i prezentirani gradonačelniku Hanžeku i njegovim najbližim suradnicima. Investicija vrijedna 9.000.000 kuna trebala bi se u iznosu od 7.500.000 kuna financirati iz europskih fondova, dok bi Grad Zabok trebao osigurati 1.500.000 kuna. Sportski centar trebao bi imati dva igrališta s običnom travom i jedno s umjetnom travom, dakle ukupno tri nogometna terena. Uz središnji teren trebale bi biti izgrađene i nove svlačionice, za omladinski pogon, a na taj bi se način omladinski pogon odvojio od seniorske momčadi.

Uz dva nova igrališta, sportski centar trebao bi dobiti i stazu za rolere i skatere, a isto tako i moderno dječje igralište. Postoje dvije varijante za izgradnju sportskog centra, a koja će se odabrati ovisi o trasi kanalizacije koju će odrediti Zagorski vodovod.

Izgradnja moderenog sportskog centra zasigurno će biti jamac još većeg napretka zabočkog nogometnog kluba, koji iz dan u dan napreduje i sve više podiže ljestvicu u svom radu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook