Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zlataru održan teniski turnir za djecu

Športski teniski klub Zlatar bio je domaćin teniskog turnira za djecu od 8 do 10 godina, kao i 'crvenog turnira' za djecu mlađu od 8 godina.


ŠTK Zlatar ugostio je teniski turnir za djecu od 8 i 10 godina starosti. Na turniru do 10 godina starosti u konkurenciji djevojčica pobijedila Lana Preis, dok je drugo mjesto pripalo Marti Vukić. Lea Lebo bila je treća, Zora Stipčević četvrta, Sara Mikšaj peta dok je šesto mjesto pripalo Heleni Balić.

U konkurenciji dječaka do 10 godina najbolji je bio Sven Mikulin, drugi Lovro Šilipetar, treći Luka Lacković, četvrti Marko Lasić, peti Josip Vukić i šesti Andreas Šuša.

Održan je i crveni turnir za djecu do 8 godina starosti, a nastupilo je ukupno desetero dječaka i djevojčica u dvije skupine. U prvoj skupini za početnike najbolji je bio Matija Mrkoci s 40 bodova, drugi je bio Adam Vrančić s 30 bodova, treći Mario Mrkoci s 27 bodova i četvrti Martin Mrkoci s 25 bodova.

U jačoj  skupini nastupilo je dvoje dječaka i četiri djevojčice. Prvo mjesto s 58 bodova osvojila je Lana Gršić pobijedivši u svih 5 mečeva, drugi je bio Ilija Šandor s 44 boda, treća Vanja Kobeščak s 42 boda, četvrti Fran Sedak s 38 bodova, peta Marta Kotolenko s 37 bodova i šesta Tea Horvat s 20 bodova. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook