Prethodni članak
Sljedeći članak

U nedjelju će se u Oroslavju održati "2. Oro super slalom - memorijal Zvonko Mrzljak"

2. Oro super slalom bit će svečano otvoren u nedjelju 8.8. u 12,45 sati, a prva vožnja kreće već u 13 sati. Druga će vožnja početi u 14,30, a treća u 16 sati


U organizaciji Auto kluba Zagorje iz Oroslavja uz tehničku potporu AK INA Delta Zagreb 8. kolovoza u centru Oroslavja održat će se automobilistička utrka u disciplini super slalom pod nazivom "2. Oro super slalom - memorijal Zvonko Mrzljak". Lijepa je to prilika da vozači na najbolji način, vožnjom utrke, odaju priznanje legendarnom oroslavkom vozaču rallya i brdskih utrka, Zvonku Mrzljaku.

Prvi Oro super slalom održan je 2019. godine, a nastupilo je čak 117 vozača, čije je vožnje pratilo više od 3.000 gledatelja. Prošle godiine oroslavski auto slalom nije održan zbog pandemije korona virusa, a ove će se godine nadamo vratiti u odličnom izdanju kakvo je bilo i premijerno.
Vozi se popularni koncept superslaloma, šikane umjesto klasičnih vrata sa čunjevima, a vožnje su brze i tečne. Staza je verzija poznate motociklističke kružne staze, boksevi za vozače su u samom centru grada, a središte događanja je na Oro trgu.
Uz Otvoreno prvenstvo grada Zagreba i licencirane vozače, pravo nastupa imaju i nelicencirani vozači koji će nastupiti u klasi OPEN, a cilj je da se što više vozača privuče ovom atraktivnom sportu.
Prijave su otvorene do 3.8., a prijaviti se možete putem linka https://ak-zagorje.hr/2-oro-super-slalom-2021/ , gdje možete i preuzeti poseban pravilnik o natjecanju.
2. Oro super slalom bit će svečano otvoren u nedjelju 8.8. u 12,45 sati, a prva vožnja kreće već u 13 sati. Druga će vožnja početi u 14,30, a treća u 16 sati. Otprilike sat vremena nakon treće vožnje na Oro-trgu svečano će se dodijeliti nagrade najboljim vozačima.
Dodatne informacije o 2. Oro super slalomu možete dobiti na broj mobitela: 099/6577-260 (Dario Šamec).

Još članaka iz "Sport"

Facebook