Prethodni članak
Sljedeći članak

Svakom po poluvrijeme

Zagorec i Ponikve odigrali pripremnu utakmicu


Pripremni susret Zagorca i Ponikve stane u jednu rečenicu – svakom pripalo po jedno poluvrijeme. U prvom je dominirao gost iz Gajnica koji je preko Jadeka već u drugoj minuti došao u vodstvo da bi u drugom poluvremenu kada su oba trenera na teren poslala potpuno nove sastave dominirao Zagorec. Takova igra donijela je izjednačenje Zagorca u 62. minuti kada je Topolovec jedan odbijanac spremio u mrežu gostiju. Do kraja susreta bilo je još nekoliko prilika pred vratim gostiju i poluprilika pred domaćim vratima ali je rezultat na kraju bio najrealniji – bez pobjednika.

Nakon utakmice pitao sam trenera Ivan Zubića koliko je zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema ?

„Zadovoljan sam. Dečki dobro treniraju i nazočnost na treninzima je maksimalan. Malo nas je onaj snijeg  i ona odgođena utakmica s Trešnjevkom koju smo trebali igrati prošle subote malo unazadio. Zadovoljan sam s igračima koji su došli iz Austrije – Hanžić i Turniški – te sam zadovoljan kako napreduje oporavak odnosno privikavanje na utakmice onih igrača – Harrison, Majcenić i Strabić – koji su bili dugo ozlijeđeni. Imamo dosta naših mladih nada – Brčić, Frinčić, Stiperski, Jazbec, Krznar, Topolovec, Brebrić, itd i zadovoljan sam što prikazuju. Tražimo još nešto, pokušavamo dovesti još igrača dva vidjet ćemo. Neki koji su sada u rosteru još su na probi, npr. Immanuel, i vjerujem odnosno siguran sam da ćemo biti bolji negoli na jesen jer imamo puno veću širinu.“

Sljedeći tjedan vam predstoje dvije vrlo jake utakmice.

„ Već u srijedu, 31. siječnja u 17,30 sati, igramo protiv juniora zagrebačkog Dinama koji igraju HNL i Ligu Središte – znači jedan kombinirani sastav. To će biti postava najjačih mladih igrača u hrvatskoj i zato će biti zanimljivo vidjeti kako će im se suprotstaviti naši mladi igrači. U subotu, 3. veljače, igramo protiv Mladosti ( Ždralovi )  koju ćemo igrati dva puta šezdeset minuta. To je momčad koja je pretendent za ulazak u drugi rang hrvatskog nogometa. Ozbiljan klub, ozbiljna ekipa i to će zaista biti jedan veliki izazov za nas. S druge strane tamo je trener Miroslav Bojko koji je napravio hit momčad Vukovara i uveo ih je dva ranga više. Igramo protiv jakog kluba kojeg vodi ozbiljan trener te će ta utakmica biti pokazatelj gdje smo mi od toga“.

Zagorec-Ponikve 1:1 ( 0:1 )

ŠRC Podgora. Teren s umjetnom travom. Gledatelji: 50. Suci: Nikola Kožar ( Donja Stubica ).

Strijelci: 0:1 Jadek 2; 1:1 Topolovec 62.

Zagorec: Bruči, A. Landripet, Frinčić, Štimac, Bračević, Stiperski, Harrison, Majcenić, Immanuel, Bajan, Ružak. ( još su igrali: Mužina, Turniški, Pavlić, Topolovec, M. Landripet, Jazbec, Krznar, Strabić, Brčić, Hanžić, Brebrić, L. Vincelj ). Trener: Ivan Zubić.

Ponikve: Vujasanović, Brekalo, Žejavec, Benko, Bakarić, Atlija, Vragolović, Đopar, Koletić, Fajdiga, Jadek. ( još su igrali: Bukovac, Bilić, Čordaš, Cigrovski, Jakopić, Nasri, Oršolić, Berić ) . Trener: Hrvoje Pipinić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook