Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubici pobjeda, Zagorcu remi

U DONJOJ STUBICI ODIGRANO PRVO KOLO „LIGA KUP NS HNS-a ZAGREB 2023. /2024.“


U Sportskoj dvorani  Donje Stubice odigrano je prvo kolo „ Liga Kup NS HNS-a Zagreb 2023. / 2024.“ za veterane.

U svakoj skupini – od A do D – odigran je po jedan susret.

Prvi su na teren izašli domaćini – veterani Stubice – koji su ugostili favoriziranu ekipu Zaprešića ( skupina „C“ ). No, odličnom igrom predvođeni Markom Mlinarićem upisali su prva tri boda pobijedivši Zaprešić 2:1 uz dva postignuta gola Marka Mlinarića, a poraz je ublažio Zekić.

Nakon toga su veterani Lokomotive, u izuzetno jakom sastavu predvođeni Lekom, Štrokom i Abramovićem sa 4:0 ispratili u svlačionicu ekipu veterana VG Boysa ( skupina „A“ ). Strijelci su bili Jerko 2 te po jedan Skoko i Abramović.

Slijedeći susret ( skupina „D“ ) između Španskog i Moslavine završio je podjelom bodova i nepopularnim rezultatom od 0:0.

Prvo kolo su zaključile ekipe skupine „B“ Zagorec Krapina i Silvija Stil iz Zagreba. Susret u kojem je od prve minute do posljednje dominirao Zagorec ipak je završio remijem 1:1. Veterani Zagorca kao da su se „natjecali“ tko će više prilika promašiti te  kako to već obično i biva u nogometu ako „ ne zabiješ dobiješ „ dogodilo se to i Krapincima koji su poluvrijeme završili negativnim rezultatom, 0:1, golom kojeg je postigao Vukičević pet minuta prije odmora.

U drugo poluvrijeme Zagorec je ušao još ofenzivnije te mu se to i isplatilo jer u 28. minuti Mario Malarić postiže pogodak za izjednačenje da bi pet minuta prije kraja golman gostiju Draganić obranio kazneni udarac kojeg je izveo strijelac izjednačujućeg gola te je susret završio Zagorec 1. Silvija Stil 1.

Sve susrete sudili su: : Nikola Kožar ( Donja Stubica), Ivan Kumpar ( Donja Stubica ) i Michael Jerneić ( Zabok ).

Drugo kolo lige na rasporedu je u petak, 10. studenog 2023. godine, u Karlovcu prema slijedećem rasporedu: 19,00 sati skupina „B“ Klas (M) – Silvija Stil; 19,50 sati skupina „C“ Remetinec – Stubica; 20,40 sati skupina „A“ Karlovac – Lokomotiva i u 21,30 skupina „D“ Vrbovec – Špansko.

 

OKVIR 1

Stubica – Veterani Zaprešić 2:1

Strijelci: 1:0 Mlinarić 30; 2:0 Mlinarić 33; 2:1 Zekić 37.

Stubica: Peštaj, D. Glavač, Jaković, Jakopec, Grabušić, M. Glavač, Mlinarić, Kontent, Petriško, Mucak i Lisak. Trener: Davor Glavač.

Veterani Zaprešić: Jeleč, Šiško, Krnić, Peranović, Stipković, Mihić, Radošević, Zekić, Jurić i Škrlec. Voditelj: Marko Radošević.

 

OKVIR 2

Zagorec – Silvija Stil 1:1

Strijelci: 0:1 Vukičević 15; 1:1 M. Malarić 28.

Zagorec: Poljak, M. Malarić, Ivanović Kunštek, Krkalo, Gamilec, Gregurović i D. Malarić. Voditelj: Dražen Šimunić.

Silvija Stil: Draganić, Todić Rimac, Špoljar, Klakočer, Budrović, Vukičević, Horvatiček, Jablan i Bašić. Voditelj: Zvonimir Šojić.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook