Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova gostujuća ''trica'' Mladosti


I treće ovogodišnje gostovanje Mladost Zabok odradila je pobjedom od 3:0. U 22. kolu IV. NL-središte Zagreb skupina A Zabočani su slavili u Ilovačkoj šumi protiv domaćeg Ilovca i tako su se nakon nepuna 24 sata na drugom mjestu, vratili na sami vrh ljestvice.

No iako rezultat to ukazuje, pobjeda nije nimalo lako izborena. Zabočani su imali dosta problema u prvom dijelu na malom igrlalištu u Ilovačkoj šumi. Do 14. minute Mihovilić je imao tri dobre intervencije, a jednom je s gol crte loptu izbio Jurica Kotarski. Posebno je bio opasan Kladušan, a nakon udarca Poljanice u 42. minuti Mihovilića je spasila vratnica. S druge strane Mladost je u 23. minuti imala zicer kada je Bogović Škrlecu obranio situaciju jedan na jedan, da bi minutu kasnije nakon kornera Lešković udarcem glavom doveo goste u vodstvo (0:1).

Tek što se krenulo u nastavak Mihovilić brani udarac Kladušana s 20 metara udaljenosti. Minutu kasnije na drugoj strani nakon udarca Drempetića čini se netko od domaćih blokira rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudac Vukasović smatra da to nije kazneni udarac. Dvije minute kasnije u solo-prodoru je Škrlec, a Bogović još jednom brani udarac veznjaku gostiju. Od 59. minute Zabočani su s igračem manje, nakon što je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Hratstinski. No taj se nedostatak nije osjetio na travnjaku. U 71. minuti dobro je pucao Matija Benčić, a Bogović je njegov udarac odbio u korner. I onda potez utakmice u 74. minuti. Sjajan solo prodor Drempetića pogotkom u nebranjenu mrežu završio je mladi Gucić za 0:2. Tri minute kasnije prvi topnik lige, Matija Smrekar, postiže svoj već 29 pogodak za konačnih 0:3.

ILOVAC – MLADOST ZABOK 0:3 (0:1)

ILOVAC: igralište u Ilovačkoj šumi, GLEDATELJA: 100, SUCI: Vukasović, Zlomislić i Kovač.

STRIJELCI: 0:1 Lešković 24', 0:2 Gucić 74', 0:3 Smrekar 77'.

ILOVAC: Bogović, Protulpac (60' Valentić), Vrtarić, Mance, Poljanica, Kladušan, Stepinac, Kusanić, Capan, Rehorić, Jurčić. TRENER: Marko Poljak

MLADOST ZABOK: Mihovilić, J. Kotarski, Šoštar, Smrekar (80' Krajačić), V. Kotarski (58' Ma. Benčić), Drempetić, Petek (58' Mi. Benčić), Škrlec (58' Gucić), Lešković, Durević (80' Drčić), Hrastinski. TRENER: Drago Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook