Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas veliko finale Zagorske zipke


Jučer su odigrane četvrtfinalne utakmice na 37. izdanju malonogometnog turnira Zagorska zipka. Vidjeli smo puno golova i puno lijepih poteza, a sigurni smo da će tako biti i danas kada je na rasporedu finalni dan.

Prvi četvtfinalni par bio je Mega bar&Gym-Mikromont projekt, a utakmica je završila rezultatom 2:5. Mikromont je poveo pogocima Vidičeka i Cvilka (0:2), Vukić je nakratko vratio stvari na početak (2:2), a onda su Švaljek jednim i Kunštek s dva pogotka odveli Mikromont u polufinale.

Utakmica McClean – CB Anita završila je rezultatom 7:1, a protekla je u apsolutnoj dominaciji branitelja naslova.

Čak 11 golova vidjeli smo u utakmici ZIM – SD Đurmanec, a u sigurnoj pobjedi momčadi ZIM prednjačio je Lovro Tepuš s četiri pogotka.

Posljednja četvrta utakmica CB Europa-Bio Vet bila je i najzanimljivija, a krajnji rezultat (2:5) ne pokazuje pravo stvari na parketu. Utakmica je bila otvorena do samog kraja. Kod rezultata 2:2 minutu prije kraja Šipek je prekrasnim pogotkom doveo Bio Vet do vodstva (2:3). Imali su hakleri iz CB Europa kazneni udarac s devet metara 50 sekundi prije kraja, ali Petrak je promašio cijela vrata. Nakon toga Leuštek je povisio na 2:4 pogotkom u nebranjena vrata, a nakon što je Ilić oštro nasrnuo na Šipeka CB Europa napravili je šesti akumulirani prekršaj, a sam Šipek realizirao je udarac s devet metara za konačnih 2:5.

Uz četiri službene utakmice odigrane su i dvije revijalne utakmice. U prvoj su međusobno igrali zagići Škole nogometa Zabok, a u drugoj djevojčice ŠN Zabok. Na svoje su došli i gledatelji, a posebno gledateljice u zanimljivoj nagradnoj igri u kojoj su se pucali „penali“, a svi su dobili i vrijedne nagrade. Bila je to jedno zaista lijepa ugođena večer uz mali nogomet, a ono najbolje čeka nas večeras od 18 sati.U prvom polufinalu u 18 sati snage će odmjeriti McClean-ZIM, a u drugom u 18,45 Mikromont projekt-Bio Vet. Prije utakmice za treće mjesto, koja je na rasporedu u 20,15 sati, odigrat će se revijalna utakmica između djevojčica ŠN Zabok i ŽNK Pregrada. U 21 gledatelja očekuje bogata tombola, a veliko finale na rasporedu je u 21,30 sati. Oko 22 sata znat ćemo u čijim će se vitrinama zibati Zagorska zipka.

Rezultati četvrtfinala:.

MEGA BAR & GYM - MIKROMONT PROJEKT 2:5 (Vukić 2/Vidiček, Cvilko, Švaljek, Kunštek 2)

McCLEAN - CB ANITA 7:1 (N. Bobek, M. Bobek, Kanceljak, Vujica 2, Jagić 2)

ZIM - SD ĐURMANEC 7:4 (Kuharić 2, Tepuš 4, Škvorc/Hanžić 2, Pavić 2)

CB EUROPA -  BIO-VET 2:5 (Petrak, Kolar/Šlogar 2, Šipek 2, Leuštek)

Raspored subota 30.12.

18.00  Polufinale:  McCLEAN - ZIM

18.45  Polufinale: MIKROMONT PROJEKT - BIO-VET

19.30 Revijalna utakmica djevojčica ŠN Zabok - ŽNK Pregrada

20.15 UTAKMICA ZA 3. MJESTO

21.00 TOMBOLA

21.30  FINALE

Još članaka iz "Sport"

Facebook