Prethodni članak
Sljedeći članak

KUD Zagorec prijavio projekt namijenjen mladima, a projektni je partner Općina Radoboj

Prijavitelj KUD Zagorec i projektni partner Općina Radoboj žele stvoriti uvjete koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života

Jedan od problema u Radoboju je manjak sustavnog ulaganja u infrastrukturu za rad i djelovanje mladih. -  Uočili smo da je jedan od mogućih faktora pasivnosti mladih nepoticajno okruženje i nepostojanje materijalnih uvjeta za osmišljavanje i provedbu aktivnosti koje bi bile usmjerene na informiranje, obrazovanje, osvještavanje i organiziranje mladih. 

Javnim pozivom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dobili smo poticaj za stvaranje uvjeta koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života u našoj Općini – navode u Općini Radoboj.

Prijavitelj KUD Zagorec i projektni partner Općina Radoboj žele stvoriti uvjete koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života. Mladima je nužna primjerena razina informiranosti o njihovim pravima i mogućnostima te o programima i uslugama koje im se nude na područjima koji su za njih zanimljiva. - Djelovanjem lokalnog info-centra za mlade općine Radoboj povećat ćemo razinu informiranosti mladih i stupanj njihovog društvenog djelovanja. Mladi će koristiti info-centar kao mjesto dobivanja informacija, savjetovanja, suradnje, druženja, razgovora, stjecanja i proširivanja ideja o vlastitom napredovanju. Utjecaj projekta na krajnje korisnike u dugoročnom razdoblju ostvarivat će se temeljnim saznanjem o postojanju info-centra, njegovoj djelatnosti i uslugama te korištenje istih u svrhu vlastitog informiranja i stjecanja željenih znanja i vještina – kažu prijavitelji. Predviđena vrijednost projekta je 119.000 kuna, a trajanje do 12 mjeseci. 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, na ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program