Prethodni članak
Sljedeći članak

INFO - CENTAR ZA MLADE 'NEOS': Prijavljen projekt za mlade iz Oroslavja

Putem Info-panoa i Facebook stranice mlade iz Oroslavja redovito će se informirati o svim programima, uslugama, aktivnostima te manifestacijama

Udruga mladih Feniks zajedno s partnerima, Gradom Oroslavjem i Krapinsko – zagorskom županijom uspješno je prijavila projekt Info – centar za mlade „Neos“. Projektne aktivnosti usmjerene su na pružanje informativnih usluga, osnaživanje mladih za osobni razvoj i aktivno djelovanje u društvu s ciljem unaprijeđena kvalitete njihova života na području cijele Krapinsko-zagorske županije.

Provedbom ovog projekta radit će se na poticanju zapošljavanju mladih, promicanju ideje i važnosti neformalnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja, poticanju i osnaživanju mladih za aktivnu participaciju u svim sferama društvenog života, povećanju razine informiranosti mladih o njihovim pravima, mogućnostima za ostvarenje i prilikama koje im se pružaju, poticanju kreativnosti mladih te promoviranju jednakosti i tolerancije među mladima.

Putem Info-panoa i Facebook stranice mlade iz Oroslavja redovito će se informirati o svim programima, uslugama, aktivnostima te manifestacijama. Pokretanjem Info-kutka u prostorima Udruge pružit će se mogućnost besplatnog korištenja računala, printanja i kopiranja u manjim količinama, korištenje dostupne literature, usluge savjetovanja te podrške u pronalaženju odgovora na pitanja koja zanimaju mlade. Putem edukativnih radionica radit će se na podizanju svijesti i informiranosti te poticanju mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina, dok će se provedbom radionica za voditelje pripreme i provedbe EU projekta omogućiti povećanje zapošljivosti mladih.

Kroz Info centar za mlade „Neos“, Udruga mladih Feniks pružit će podršku mladima s područja grada Oroslavja u razvoju vještina i sposobnosti koje će im pomoći u suočavanju s društvenim izazovima i zapošljavanju. Udruga mladih Feniks poziva sve zainteresirane mlade od 15 do 30 godina, koji žive na području grada Oroslavja, da se uključe u aktivnosti koje će se provoditi u sklopu Info centra za mlade „Neos“.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na dionici od Novog Vinodolskog do Senja dodatno je zabrana...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program