Prodaju se proizvodi za poljoprivredu

BURA PRIJEVOZ d.o.o. - u stečaju OIB 21661131032 MBS 080495161 Zagreb Radnička bb po stečajnom upravitelju

OGLAŠAVA PRODAJU AGROPROIZVODA STEČAJNOG DUŽNIKA PRIKUPLJANJEM PISANIH PONUDA

I Predmet kupoprodaje su pokretnine koje predstavljaju sitnije proizvode za korištenje u poljoprivredi stečajnog dužnika koje se nalaze u Sveti Križ Začretje Poslovna zona.

II Pokretnine će se prodati isključivo kao cjelina prikupljanjem pisanih ponuda najboljem ponuđaču s time da prodavatelj zadržava pravo ne prihvatiti niti jednu ponudu ako ocijeni da ista nije prihvatljiva.

III Ponude u pisanom obliku mogu podnijeti fizičke i pravne osobe a treba ih dostaviti na adresu stečajnog upravitelja BURA PRIJEVOZ d.o.o. - u stečaju 10000 Zagreb Đorđićeva 18 u roku od 8 dana od dana objave oglasa.

Pisana ponuda mora sadržavati točan iznos kupovnine koja se nudi i kontakt informacije ponuđača.

Ponude koje su prispjele u roku razmotrit će stečajni upravitelj te će u roku od 15 dana obavijestiti ponuđače o svojoj odluci.

Ponuđač koji ponudi najvišu ponudu odnosno kupac dužan je u roku od 8 dana platiti kupovnu cijenu.

U protivnom će se smatrati da je kupac odustao od kupnje.

IV Sve troškove prodaje i porez plaća kupac.

V Prodaja se obavlja po načelu viđeno-kupljeno pa su isključeni svi naknadni prigovori. Predmete prodaje zainteresirani mogu razgledati i dobiti sve informacije uz dogovor sa stečajnim upraviteljem na telefon 01 6381 225.

BURA PRIJEVOZ d.o.o. - u stečaju

Telefon:

01 6381 225

Facebook

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. U unutrašnjosti mjestimice ima magle. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila. A1 Zagreb-Split-Ploče:...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program