Prijavite se na Konferenciju “Žene i poduzetništvo u Kzž 2024. – osnažene, konstruktivne i drugačije”

Autor zagorje.com
Žene i poduzetništvo press 04.JPG

˝Poštovane obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost, pozivamo Vas na sudjelovanje na Konferenciji “Žene i poduzetništvo u Kzž 2024. – osnažene, konstruktivne i drugačije” koja će se održati 06. lipnja 2024. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Kzž, Bobovje 52G s početkom u 10 sati.

Program traje od 10 do 15 sati, sudjelovanje na Konferenciji je besplatno. Prijavite se mejlom na [email protected] ili on line prijava na stranici https://zip.slkonzalting.com/prijava/ zaključno do 04. lipnja ove godine.

Šest godina je prošlo od našeg prvog druženja, umrežavanja i osnaživanja i od kada često u javnosti komuniciramo izazove s kojima se susreću žene i kada se odlučuju za samostalan posao i kad razvijaju karijere. Evidentno je da su žene još uvijek na marginama gospodarskih tokova, još uvijek postoji dosta zapreka poduzetništvu žena, bilo da se radilo o otežanom pristupu izvorima financija, bilo da se uskraćuju potpore poduzećima u vlasništvu žena, a da ne govorimo o društvenoj podršci. Ubrzanje ekonomskog i društvenog razvoja te podizanje gospodarskih aktivnosti i kod nas, a i u Europskoj uniji nije moguće bez većeg uključivanja žena. Potpore poduzetnicama trebaju biti kontinuirane, financijske, sustavne i društvene, te su neophodne ako želimo dodatno jačanje našeg gospodarstva. Ove godine pripremamo zanimljiv, interaktivan program: panel rasprave, inspirativne priče, radionice, networking...i veselimo se ponovnom druženju˝, poziv je organizatorice Snježane Leljak.