'Ponosan sam na Vas, a svi vi s pravom možete biti ponosni na sebe'

Autor zagorje.com

Načelnik Tuhlja povodom prikupljana pomoći za potresom stradala područja obratio se sumještanima

-tuhelj

Povodom završetka akcije prikupljanja pomoći za poresom stradala područja, svojim sumještanima obratio se načelnik Tuhlja, Mladen Hercigonja. Objavu prenosimo u cijelosti: 'Drage Tuhljanke i Tuhljani! Završila je akcija prikupljanja osnovnih životnih potrepština za područja stradala u potresu. Prikupljene su velike količine svega potrebnog, ponosan sam na Vas, a svi vi s pravom možete biti ponosni na sebe.

 

 

 

 

Veliko hvala svima a to je zaista veliki broj iznad svih očekivanja koji ste donirali životne potrepštine. Hvala volonterima, članovima DVD-a Tuhelj i Savjeta mladih koji su cijeli dan marljivo zaprimali i sortirali robu i namirnice. Hvala Valovitom papiru Dunapack d.o.o. iz Zaboka na donaciji ambalaže za pakiranje. Posebno hvala tvrtkama i obrtnicima s područja naše općine koji su donirali značajna novčana sredstva uplatom na žiro-račun za stradala područja.

 

 

 

U dogovoru sa stožerom Civilne zaštite na stradalim područjima, svu prikupljenu pomoć dostavit ćemo po njihovom pozivu jer za sada na terenu ima dovoljno pomoći i nemaju skladišnog prostora.

 

 

 

Ljudi još jednom svima hvala, pokazali ste veliko tuheljsko humano srce i na to svi možemo biti ponosni! Znam i vjerujem da ćete i u budućim akcijama pokazati svoje veliko humano. Vaš načelnik.'