Nakon sukoba, u sina iz puške ispalio dva hitca

Autor zagorje.com
policija

Koprivnička policija je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva, protiv 72-godišnjeg muškarca koji je jučer oko 15 sati u mjestu Reka kod Koprivnice iz vatrenog oružja ranio svojeg sina (41), priopćila je u nedjelju policija, javlja Telegram.

Iz Policijske uprave koprivničko – križevačke naveli su kako je utvrđeno da je 'osumnjičeni 72-godišnjak, u subotu, 7. svibnja, oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici, nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji, iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega'. Muškarac je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Osumnjičeni 72-godišnjak je uhićen na mjestu napada. I on je također prevezen u bolnicu zbog ozljeda koje je zadobio prilikom fizičkog sukoba sa 41-godišnjakom.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 72-godišnjak verbalno prijetio i 71-godišnjoj ženi da će ugroziti njezin život te ju je odgurnuvši lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu protiv osumnjičenog 72-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog ubojstva u pokušaju, tjelesne ozljede i prijetnje, piše Telegram.