Hrvatski laburisti suspendirali Nansi Tireli!

Tireli je suspendirana jučer poslijepodne nakon istupa u medijima kojima je, kažu Laburisti, naštetila ugledu stranke.

nansi tireli.jpg

foto:facebook

Nakon jučerašnjeg radijskog gostovanja u emisiji Bez Cenzure Rovinj FM-a, Hrvatski laburisti suspendirali su svoju nekadašnju predsjednicu Nansi Tireli, potvrdio nam je predsjednik Laburista Tomislav Končevski.

 -Svojim jučerašnjim izjavama na rovinjskom radiju Tireli je naštetila ugledu stranke i mi smo je jučer poslijepodne odmah zbog toga suspendirali. Mi je nismo isključili, odnosno, nismo je ispisali iz stranke, nego smo je suspendirali i njen predmet poslali na stranački Sud časti. Nakon toga je Tirela jučer sama poslala ispisnicu iz stranke – rekao nam je Končevski.

Podsjetimo, Nansi Tireli je jučer, između ostalog, izjavila i kako joj je žao što njena stranka neće koalirati sa SDP-om kao i dosada, no da ona nije imala utjecaja na to jer Laburisti imaju novo vodstvo, koje se nije potrudilo učiniti nešto više da se to ne dogodi.

Kako god, spekulacije koje su se pojavljivale posljednjih tjedana, da Nansi Tireli planira surađivati s SDP-om mimo svoje stranke te da bi se mogla naći na listi Narodne koalicije koje njena stranka nije dio, sada bi se lako mogle i ostvariti.