Horor u vrtiću: Odgajatelj sjeo na stolicu i umro, djeca mislila da se igra

hitna pomoć

Tragična smrt odgajatelja Bojana Radašinovića (48) potresla je vrtić na Jarunu, gdje je iznenada preminuo tijekom smjene na radnom mjestu. Kako doznaje Jutarnji, Bojan se igrao s djecom i sjeo na stolicu kada je neočekivano doživio moždani udar. Unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći, nažalost, nije mu bilo spasa.

“Naš tetak Bojan igrao se s djecom, a onda je sjeo i nije reagirao. Kolegica ga je odmah pozvala za pomoć. Cijela zajednica je u šoku i jako tužna jer je Bojan bio divan čovjek”, rekao je djed jednog od dječaka iz Bojanove skupine.

Bojan Radašinović bio je jedan od rijetkih muških odgajatelja u Zagrebu, a njegova iznenadna smrt predstavlja dubok gubitak za njegove kolege, djecu i roditelje te književnu zajednicu. Osim što je bio predan odgajatelj, Bojan je također bio priznat pjesnik.

Godine 2000. osvojio je prestižnu nagradu “Goranovo proljeće” za mlade pjesnike. Tijekom svoje književne karijere, objavio je tri zbirke poezije: “Sprega književnosti i prljavog rublja” (2000.), “Ovdje ćemo uvijek biti stranci” (2003.) i “Savršeno mjesto za život” (2005.). Osim poezije, autor je objavio i zbirku priča pod nazivom “Non stop” (2011.) te knjigu za djecu koju je sam izdao 2017. godine.

Bojan je bio poznat po svom smislu za humor, duhovitosti i ironiji. Bio je osoba koju su mnogi cijenili i voljeli zbog njegove jedinstvene osobnosti. Osim posla odgajatelja, posvetio se i književnom stvaralaštvu, ostavljajući dubok trag u svijetu književnosti.

Njegova iznenadna smrt podsjeća nas na težinu i posvećenost poslu odgajatelja u vrtićima, kao i na važnost njihovog rada u oblikovanju budućnosti djece.