Evo tko je novi predsjednik Zajednice udruga branitelja KZŽ

Autor Zagorje.com
20230429_183606.jpg

U prostorijama Udruge hrvatskih branitelja Desinić nedavno je održana izborna skupština Zajednice udruga branitelja Krapinsko-zagorske županije.

Na skupštini su delegati Udruga članica Zajednice izabrali novo vodstvo Zajednice, i to  za novog predsjednika izabran je Robert Jukić, za tajnika Zdravko Kralj, za blagajnika Mladen Ptičar.

Predstavnici članica automatizmom su potpredsjednici Zajednice

Za članove nadzornog odbora izabran isu: Stjepan Bukvić, Anđelko Tadić i Josip Šuštić.

Novoizabrani predsjednik, Robert Jukić, zahvalio je na ukazanom povjerenju, posebno zahvalio dosadašnjem vodstvu i predstavio plan rada za ovu godinu. Posebno je naglasio također da treba pospješiti međusobno suradnju svih braniteljskih udruga u Krapinsko-zagorskoj županiji odnosno na razini cijelog Zagorja.

Na skupštini su bili predstavnici udruga : Udruga hrvatskih branitelja Marija Bistrica,  Udruga hrvatskih branitelja Desinić, Udruga hrvatskih branitelja Đurmanec i udruga Prvi hrvatski redarstvenik.

Prije početka izborne skupštine, delegati skupštine zapalili su svijeća u spomen na sve poginule i nestale branitelja kod spomen biste Božidaru Brumenu, poginulom dragovoljcu iz Desinića.