Čuvajte se crne Škode KR 960 DN!

Autor

Među dvanaest novih «bijesnih» automobila presretača marke BMW, Mercedes i Škoda, koje je Ministarstvo unuta

p_488194auto_policija22.jpg
Među dvanaest novih «bijesnih» automobila presretača marke BMW, Mercedes i Škoda, koje je Ministarstvo unutarnjih poslova nedavno nabavilo i predstavilo javnosti te potom rasporedilo po policijskim upravama, jedno je vozilo pripalo i PU krapinsko-zagorskoj.


Riječ je o crnoj Škodi Superb registarskih oznaka KR 960 DN koja će na zagorskim prometnicama od idućeg tjedna loviti i zaustavljati počinitelje prometnih prekršaja. Kako doznajemo, Škoda će posebnu pažnju posvetiti «divljacima» na autocesti te na državnim cestama Velika Ves – Granični prijelaz Macelj, Gubaševo – Kumrovec i Zabok – Podrute

Također, zagorska policija dobila je i dva nova motocikla marke BMW 650.

Podsjetimo, na nedavnom predstavljanju novih presretača Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin najavio je da MUP do kraja godine planira nabaviti još četiri nova presretača te da će policija agresivnije nadzirati promet u suradnji sa županijama, gradovima i općinama kao i da će se ići na rješavanje tzv. crnih točaka na cestama. Također, Kirin je rekao da je pred krajem izrada projekta postavljanja fiksnih radarskih sustava s kamerama na najfrekventnijim prometnicama.