Besplatno brzo antigensko testiranje na SARS-CoV-2 za inozemne turiste u Krapinsko – zagorskoj županiji

Krapinsko-zagorska županija osigurala je sredstva za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu u 2021. godini koja se odnosi na financiranje provođenja brzog antigenskog testiranja

shutterstock_1682110879.jpg

Krapinsko-zagorska županija osigurala je sredstva za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu u 2021. godini koja se odnosi na financiranje provođenja brzog antigenskog testiranja na SARS-CoV-2 inozemnih turista kojima je pružena usluga smještaja na području Krapinsko- zagorske županije.

Pravo na besplatno brzo antigensko testiranje (BAT) ostvaruju inozemni turisti kojima je uvjet za povratak kući negativan SARS-CoV-2 test te koji ostvare minimalno dva ili više noćenja u nekom od smještajnih objekata registriranih na području Krapinsko- zagorske županije tokom lipnja, srpnja ili kolovoza.

Prihvatljivi su troškovi provođenja brzog antigenskog testiranja na COVID -19 gostiju stranog državljanstva, radi povratka u zemlju prebivališta, za koje je u sustavu e- Visitor evidentirano pružanje usluge smještaja od minimalno dva noćenja kod poduzetnika/podnositelja zahtjeva, a antigensko testiranje je provedeno kod Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko- zagorske županije (ZZJZKZŽ).

Prihvatljivi su troškovi nastali od 12. lipnja 2021. g. do 31. kolovoza 2021. godine.

Više o detaljima Javnog poziva pronađite na linku ovdje.