7 PROMETNIH TIJEKOM VIKENDA: Tri vozača bila pijana

Autor zagorje.com

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je sedam kaznenih djela i sedam prometnih nesreća

policija (3).JPG

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je sedam kaznenih djela i sedam prometnih nesreća. Evidentirana su tri kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo prijevare, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo povrede tajnosti pisama i drugih pošiljaka.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod sedam prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta, a one su se dogodile u Klenovcu Humskog zbog nepropisne vožnje u natrag, u Pustodolu uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, u Krapinskim Toplicama uslijed nepropisnog mimoilaženja, zatim u Oroslavju zbog neprilagođene brzine, u Lepoj Vesi i Dubrovčanu zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika te u Brestovcu Orehovičkom uslijed nepropisne radnje vozilom.

Vozačima u prometnim nesrećama u Pustodolu, Dubrovčanu i Brestovcu Orehovičkom izmjerena je nedopuštena koncentracija alkohola u organizmu i to 2,12, 2,89 i 1,52 promila alkohola u organizmu.

Od ostalih događaja policija izdvaja dva prekršaja u cestovnom prometu.