Zabok danas protiv Alkara

Bez obzira na kvalitete gostiju Zabok je na svom parketu favorit i sasvim je sigurno da će Ivan Tomas i njegovi igrači učiniti sve da dođe do svoje prve pobjede u 3. krugu i dvanaeste u sezoni, koja bi ih održala u borbi za play-off

-

Košarkaši Zaboka još uvijek traže svoju prvu pobjedu u 3. krugu Hrvatski telekom Premijer lige košarkaša Hrvatske. Danas će u okviru 29. kola u 19 sati ugostiti sinjski Alkar, koji je u posljednje vrijeme u dobroj formi, što potvrđuje i pobjeda protiv Šibenke u zadnjem kolu (87:83), u koju je Terek Echols ugradio 23, a Hrvoje Vučić 18 koševa. Ovaj dvojac će uz Ivana Vučića i Varenca Shakura biti i najveća prijetnja Zaboka u večerašnjoj utakmici.

Alkar je na samo dvije pobjede od Zaboka i sigurno će učiniti sve da se približi na samo poraz. No žele li Sinjani biti ispred Zaboka na kraju sezone morat će imati pobjedu više, jer ih je Zabok pobijedio u dosadašnja dva ogleda, pa bez obzira na ishod večerašnje utakmice ima bolji omjer. Nakon što su Zabočani uvjerljivo slavili u Sinju (73:84), u Zaboku su dobili u utakmici na "jednu loptu" (83:82).

Alkar je ove sezone izgubio četiri utakmice s pola koša, pa je sigurno da je mogao imati i koju pobjedu više. Bez obzira na kvalitete gostiju Zabok je na svom parketu favorit i sasvim je sigurno da će Ivan Tomas i njegovi igrači učiniti sve da dođe do svoje prve pobjede u 3. krugu i dvanaeste u sezoni, koja bi ih održala u borbi za play-off.