[VIDEO] Dinamo danas pod bor dobio novog igrača, 25-godišnjeg Krapinčanina

Autor ik

Ponajbolji igrač NK Osijeka, Zagorec Petar Bočkaj, danas je potpisao za Dinamo

bočkaj video.jpg

Nekadašnji član krapinskog NK Zagorec te do danas ponajbolji igrač NK Osijek, 25-godišnji Krapinčanin Petar Bočkaj, iz Osijeka je prešao u redove aktualnog prvaka Hrvatske, zagrebačkog Dinama. Kako je na svojoj službenoj stranici objavio GNK Dinamo, Bočkaj je upravo danas potpisao ugovor.

- Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci - rekao je Petar po potpisu ugovora za klupske službene stranice.

Na FB stranici GNK Dinamo, objavljen je i zanimljivi video, kojim se na simboličan način želi pokazati kako je Bočkaj svojevrsni "dar pod boro" svim Dinamovcima za ova Božić. Pogledajte video: