U Oroslavju će se održati regionalne kvalifikacije u stolnom tenisu za Sportske igre mladih

Kvalifikacije će se održati 06.06. u 10,00 sati.

stolni tenis ilustracija.jpg

Uz potporu STK Stubaki u sportskoj dvorani Osnovne škole Oroslavje održat će se regionalne kvalifikacije za nastup na završnici Sportskih igara mladih u Splitu. Put na završnicu u Split tražit će mladi stolnotenisači iz Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Karlovačke županije i naše Krapinsko-zagorske županije. Pravo nastupa imaju stolnotenisači i stolnotenisačice rođene 2002. i mlađi, bez obzira jesu li registrirani ili neregistrirani pri HSTS-u. Mladi stolnotenisači i stolnotenisačice biti će podijeljeni u tri dobne kategorije: mlađi kadeti  i mlađe kadetkinje 2008. i mlađi, kadeti i kadetkinje 2005. i mlađi, te juniori i junorke 2002. i mlađi.

Svi mečevi igraju se na tri dobivena seta, a kvalifikacije će se održati 06.06. 2020. u 10,00 sati. Besplatne prijave primaju se do 05.06.2020. do 22 sati. Pobjednici iz svake kategorije imat će pravo nastupa na završnici u Splitu. Prvo i drugoplasirani na završnici u kategorijama mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, kao i kadeta i kadetkinja stječu pravo nastupa na međunarodnoj završnici koja će se također održati u Splitu.

 

Prijave se vrše online na službenoj stranici Sportskih igara mladih, a iznimno se zainteresirani mogu prijaviti i na e-mail [email protected] . Ukoliko se prijavljute putem ovog maila prijava mora sadržavati: ime i prezime, ime oca, godinu rođenja, OIB, adresu i županiju, kontakt mobitel ili mail, a ukoliko se neki od igrača ili igračica nalaze na rang listi moraju navesti broj rang liste i poziciju na njoj. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela: 098/721 - 198 (Tomislav Kačavenda).