Sutra uživo zagorski derbi Stubice i Mladosti na YouTube kanalu portala zagorje.com

Stubica je trenutno sedma, a Mladost drži četvrtu poziciju

nogomet

Sutra (subota 31.10.) u 14,30 sati u okviru 13. kola IV. NL-središte Zagreb u Donjoj Stubici odigrat će se veliki zagorski derbi između domaće Stubice i Mladosti iz Zaboka. Ove su dvije momčadi i najviše pokazale od svih zagorskih momčadi u IV. NL-središte Zagreb. Stubica je trenutno sedma, a Mladost drži četvrtu poziciju. Dok Stubica ima problem s realizacijom (15 golova), Mladost je u tom segmentu na diobi drugog mjesta s Lukavcem (30 golova). Prvi topnik lige i Mladosti, Goran Dlesk, sam je zabio točno toliko golova koliko i cijela momčad Stubica i bit će veliki adut momčadi koji uspješno vodi mladi strateg Ivan Zubić. S druge strane Zlatko Koletić (uz kojeg se vežu najveći uspjesi Stubice u posljednjem desetljeću) na raspolaganju ima tri "plemenita" veznjaka, Strabića, Drempetića i Sedaka, s kojima itekako može razviti kvalitetnu i dopadljivu pas igru, čemu ova momčad i teži.

 

Mladost je trenutno u znatno boljem raspoloženju, ima pet uzastopnih pobjeda, no derbiji su nepredvidljivi i u tome je njihova čar. Favorita u ovoj utkmici nema i moguća su sva tri ishoda. I Stubica i Mladost klubovi su bogate tradicije i stožerni klubovi zagorskog nogometa iz kojih je izašao veliki broj kvalitetnih nogometaša. Iz tog razloga ne sumnjamo da će utakmica biti iznimno kvalitetna. Kome će trinaest biti sretan broj, saznat ćemo sutra negdje oko 16,15 sati.

Nažalost zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa utakmica će se odigrati bez prisutnosti gledatelja. No, zahvaljajući portalu zagorje.com, gledatelji će moći uživo pratiti ovu utakmicu i to uz komentiranje, na našem YouTube portalu pa neće biti uskraćeni za ovaj nogometni spektakl. Moći ćete gledati live prijenos OVDJE.