Dinamo i Lučko 12 osvojili turnir

U Krapini odigran turnir za kategorije zagića i limača

LIMAČI (1).JPG

U organizaciji NK Zagorec – omladinske škole – održan je dvodnevni turnir za kategorije zagića ( U – 9 ) i limača ( U – 11 ) na kojem je nastupilo 46 ekipa iz cijele Hrvatske. Organizacija turnira je za svaku pohvalu od one na travnatom terenu do popratnih sadržaja koji je trebalo udovoljiti velikom broju posjetitelja turnira. Za svaku pohvalu !

Prvog dana turnira na teren su izašli zagići ( U – 9 ) na kojem je sudjelovalo 24 ekipe koje su najprije utakmicama u skupinama odlučivale tko će u eliminacijski krug. Nakon zaista zanimljivih utakmica u polufinale su se plasirale četiri najbolje. Najprije su na teren izašle ekipe Pregrade i Dubrave Tim Kabel u kojoj je unatoč premoći Zagrepčana sve ostalo kao i na početku susreta – 0:0 – te se prišlo izvođenju penala u kojoj je bolja bila Pregrada te se rezultatom 3:2 plasirala u finale. U drugom polufinalu igrali su Dinamo i Bubamara koje je također donio zanimljiv i dobar susret da bi na kraju ipak slavio Dinamo rezultatom 2:1.

U  borbi za treće mjesto Dubrava Tim Kabel uvjerljivo je svladala Bubamaru 5:1.

Finalni susret Dinama i Pregrade pokazao  je da se u Zagorju igra dobar nogomet jer zagrebački plavi su teškom mukom, 1:0, pobijedili Pregrađane iako s obzirom na prikazanu igru pobjeda je mogla prijeći i na stranu Pregrade.

Proglašeni su i najbolji pojedinci te je tako najbolji igrač Filip Gjurašić ( Dinamo ), najbolji golman Petar Šolman ( Pregrada ) i najbolji strijelac Fran Miljenović ( Dubrava Tim Kabel ). Konačni poredak: 1. Dinamo; 2. Pregrada;  3. Dubrava Tim Kabel; 4. Bubamara.

Limači ( U  -11 ) imali su glavne role drugog dana turnira na kojem je nastupilo 22 ekipe. Kao i kod zagića kroz borbu u skupinama najbolji su se plasirali u eliminacijski krug. U polufinalu su igrali Lučko 12 – Dinamo crni 4:0 i Dinamo plavi – Dubrava Tim Kabel ( 5:3 ( 2:2 ).

Za treće mjesto Dubrava Tim Kabel je rezultatom 1:0 nadjačala Dinamo crni dok su u finalu vrlo zanimljivu utakmicu odigrali Lučko 12 i Dinamo plavi u kojoj su slavili igrači Lučkog 12 rezultatom 1:0.

Najbolji igrač turnira bio je Patrik Babić ( Lučko 12 ), najbolji golman Ilija Kovačević ( Lučko 12 ) dok je najbolji strijelac bio Juraj Štrok ( Dinamo plavi ). Konačni poredak: 1. Lučko 12; 2. Dinamo plavi; 3. Dubrava Tim Kabel; 4. Dinamo crni.